Masaje de lux - masaj erotic Cluj-Napoca

Despre noi

Salonul Raisa Massage este unul dintre cele mai luxoase saloane de masaj erotic din Cluj-Napoca. Va oferim servicii de: masaj de relaxare, masaj senzual, masaj erotic, masaj erotic nud, masaj dublu, masaj pentru cupluri, petreceri private, sado, show erotic.


Ambianta

Atingeri tandre si fine pe corpul nud doar la Salonul de masaj erotic Raisa Massage...
Erotism aparte, o experienta cu totul deosebita, intimitate, rafinament - le veti gasi doar la salonul de masaj erotic Raisa Massage din Cluj-Napoca. Lasa-te sedus si vei simti cel mai erotic si senzual sentiment intalnit vreodata.
Salonul de masaj Raisa ofera un loc linistit, un loc cald, o muzica suava unde impreuna cu niste prezente deosebite asteapta sa le relaxezi. Relaxare si erotism. Un masaj erotic intr-o atmosfera de senzualitate si ambient de lux.
Prin atmosfera creata in salon si calitatea serviciilor oferite, incearcam sa va rupem de viata de zi cu zi si sa va aruncam intr-o experienta unica, rafinata, si totodata foarte relaxanta.


Reguli de bun simt

Garantam satisfactia dumneavoastra in salonul nostru si suntem siguri ca odata veniti veti reveni cu placere de fiecare data cand aveti nevoie de un moment de senzualitate si erotism.

Respect
Toate fetele vor fi tratate cu respect. Incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor

Nu, inseamna NU!
Noi nu oferim servicii sexuale complete iar corpul fetelor le apartine. Va rugam nu le presati cu cereri care sa le faca sa se simta mai putin confortabil. Nu vom tolera nici un comportament jignitor. Toate fetele isi iau serviciul in serios si tin la reputatia lor. In inima lor ele doresc sa plecati cu o amintire frumoasa si sa reveniti cat mai curand !


Fetele noastre

0743 760 629 Sus

Trimiteti un mesaj

Introduceti un telefon si un email valid, iar mesajul nu trebuie sa fie gol.